Een waardebon geven voor kerstmis: wat zijn leuke ideetjes?

waardebon kerstmisHet is weer die tijd van het jaar – de feestdagen komen eraan, en het is tijd om te bedenken wat je gaat doen voor cadeaus. Misschien heb je besloten om dit jaar geen cadeaus te geven, of laat je budget gewoon niet meer toe dan een klein symbolisch cadeau.

Als dat zo is, overweeg dan iets anders te geven: een tegoedbon! Waardebonnen zijn geweldig omdat ze mensen in staat stellen te kopen wat ze willen met hun geld in plaats van dat iemand anders iets voor hen beslist. Er zijn veel manieren waarop waardebonnen kunnen worden gegeven aan vrienden, familieleden, collega’s…hier zijn drie ideeën voor het geven van waardebonnen met Kerstmis (familieleden, vrienden en collega’s op het werk).

Als het om cadeaubonnen gaat, zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt ze zelf maken, of een bonnenboekje kopen met een hele reeks verschillende opties. Hier zijn drie ideeën voor het maken van je eigen waardebonnen.

1. Maak een bon voor een dag in de spa

Dit is perfect voor iedereen die wat tijd nodig heeft om te ontspannen en tot rust te komen. Iedereen verdient wat tijd voor zichzelf, vooral tijdens de drukke feestdagen. Dit dagje uit kan een massage, mani-pedi of gezichtsbehandeling omvatten, afhankelijk van wat op dat moment het meest nodig is. Als je er een fysiek cadeautje wil bijgeven is een leuke hamamdoek zeker een goede optie!

2. Maak een bon voor een etentje in hun favoriete restaurant

Iedereen houdt van eten, dus het zal zeker gewaardeerd worden door degene aan wie je het geeft! Dit is ook geweldig omdat het hen in staat stelt om te kiezen wanneer ze uit eten willen, en ze kunnen gaan bij speciale gelegenheden of natuurlijk gewoon op een willekeurige avond. Leer hier alles bij over een zelfgemaakte dinerbon!

3. Maak een bon voor een ervaring of activiteit waar ze van houden

Dit is perfect, omdat de persoon aan wie je de bon geeft kan kiezen wat hij of zij het liefste doet. Of dat nu is om hun favoriete band live te zien spelen, te skydiven, of wat dan ook! Het is ook iets dat kan worden gedaan met familie en vrienden dus het is geweldig voor sociale gelegenheden.

4. Maak een bon voor een thuisbereide maaltijd

Dit is perfect voor vrienden of familieleden die het altijd druk hebben en geen tijd hebben om te koken. Dit product kan niet alleen worden gebruikt als ze alleen thuis zijn, maar ook als ze mensen op bezoek krijgen! Zo hebben ze meer tijd om van hun vrienden en familie te genieten in plaats van in de keuken te staan.

5. Maak een bon voor een leuke activiteit samen

Dit werkt goed met familieleden of goede vrienden. Misschien je hebt altijd al eens willen pottenbakken, of gaan schaatsen – dit zijn geweldige activiteiten voor iemand die misschien gestresst is tijdens de feestdagen. Het is ook een geweldige kans om wat tijd samen door te brengen!

Als het gaat om het geven van vouchers in plaats van contante geschenken, zijn er eindeloze opties beschikbaar. De bovenstaande ideeën zijn er slechts een paar die u kunt gebruiken om het perfecte cadeau voor uw geliefden te maken. Het zijn geweldige alternatieven voor meer traditionele geschenken, en ze kunnen door iedereen gebruikt worden!

kerst update