Waardebon voor koffie: is het een goed idee voor een koffieliefhebber?

Heb je binnenkort een verjaardag, feestje of een andere speciale gelegenheid en heb je werkelijk geen idee wat je zou moeten geven? Dan is een waardebon natuurlijk altijd een ontzettend leuk idee! Het is dan natuurlijk wel van belang dat je weet wat iemand leuk vindt. Dus stel iemand is fan van koffie, dan is een waardebon voor koffie natuurlijk ontzettend leuk, maar geef je dan een waardebon waarmee ze koffie kunnen kopen of een waardebon voor een uitgebreide koffieproeverij? Kortom, mogelijkheden genoeg. Speciaal daarom hebben we enkele tips voor je die je hier zeker bij kunnen helpen.

Waardebon voor koffieWaardebon voor het kopen van koffie

Mag iemand graag zelf koffie zetten, dan is het natuurlijk leuk om een waardebon te halen van bijvoorbeeld een speciaalzaak met allerlei verschillende soorten koffiebonen. Zo kan degene wie de waardebon heeft gekregen zelf bepalen wat hij of zij haalt. Dit zorgt ervoor dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het feit of wat je hebt gekocht wel of niet goed is. Kortom, zeker iets om over na te denken dus! Dus wil je een origineel cadeau geven, maar weet je niet wat? Geef dan een waardebon van een koffiespeciaalzaak waar diegene zelf de koffiebonen kan uitzoeken. Via Espresso-Deskundige kan je natuurlijk ook een online waardebon kopen die de ontvanger dan online kan spenderen.

Waardebon voor een barista cursus

Ken je iemand die gek is op het zetten van allerlei verschillende soorten koffies en deze kennis heel graag nog verder uit zou willen breiden? Dan is een barista cursus natuurlijk een leuk idee! Hier leer je niet alleen hoe je bepaalde koffies kunt zetten, maar wordt je ook tot in detail uitgelegd welke verschillende soorten bonen er zijn en waar je allemaal op moet letten. Het is dus niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens leerzaam. Zo kun je verder direct na het volgen van de cursus een middag plannen waarop jullie heerlijk met elkaar verschillende koffies gaan proeven.

Waardebon voor een gezellige middag koffiedrinken

Vind je bovenstaande niets en wil je gewoon even lekker bijkletsen, dan is een waardebon voor een koffiehuis waar jullie gezellig samen met elkaar kunnen genieten van allerlei verschillende soorten koffies natuurlijk ook ontzettend leuk. Zo kun je vaak niet alleen kiezen uit de standaard koffiesoorten, maar kennen ze ook allerlei bijzondere koffies die je normaal gesproken niet zo snel tegen komt. Dit is niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens ontzettend gezellig. Zo kunnen jullie bijpraten over allerlei leuke dingen en tussentijds genieten van een heerlijke koffie, cappuccino of andere soort koffie met uiteraard iets lekkers erbij.

Tot slot

Wanneer je iemand wilt verrassen, dan heb je zoals je hebt kunnen lezen ontzettend veel verschillende manieren om dit te kunnen doen. Het is dus afhankelijk van de persoon wie de cadeaubon krijgt of je kiest voor een cursus, een waardebon voor een speciaalzaak waar ze zelf koffie kunnen uitzoeken of voor een volledig verzorgde middag koffie drinken waar jullie samen kunnen bijpraten over van alles en nog wat. De keuze is dus helemaal aan jezelf.

koffie waardebon