Waardecheque maken

Een waardecheque maken kun je doen voor verschillende gelegenheden. Je komt ze vaak tegen als verjaardagscadeautje of bij andere feestelijkheden. Ook bedrijven geven wel eens waardecheques uit, bijvoorbeeld wanneer actieartikelen te vroeg zijn uitverkocht. Meestal zijn dit standaard cheques zonder veel poespas. Je kunt echter ook zelf een waardecheque maken, die origineel en persoonlijk is.

waardecheque zelf makenHet geven van zo’n zelfgemaakte waardecheque zal dan ook niet snel vergeten worden. Wanneer je bijvoorbeeld geen leuk cadeau kan verzinnen voor een verjaardag of ander feestje, dan kun je een waardebon ergens voor geven. Het onderwerp kun je dan zelf bedenken. Je kunt bijvoorbeeld iemand mee uit nemen of klusjes uit handen nemen.

Een waardecheque maken is niet alleen weggelegd voor hele creatieve mensen. Het is een optie die voor iedereen mogelijk is. De waardecheque kun je maken door gewoon knip- en plakwerk, maar het is ook mogelijk om via internet je eigen waardecheque ontwerpen.

Zelf uitprinten of professioneel laten afdrukken zijn dan twee mogelijke opties. Je kunt een waardecheque helemaal laten personaliseren, zodat het echt een persoonlijk cadeau wordt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor het maken van een waardecheque. Zo kan iedereen zijn of haar persoonlijke cadeau voor een ander maken.

Onze tip? Via deze pagina op Template.net kan je gratis heel wat leuke waardecheque sjablonen downloaden. Ze zijn makkelijk te bewerken in Word, en dan zelf uit te printen op een gewone printer. Zeker het proberen waard! Onze lezeres An Lanarts liet ons alvast weten dat ze via deze link makkelijk een leuke waardecheque wist te ontwerpen. Bedankt An voor je feedback!