Waardebon verjaardag

Heeft u binnekort een verjaardag van een familielid, in uw vriendenkring of op het werk? En vind u het ook altijd lastig om een passend cadeau voor iemand te vinden? Hier de oplossing: waardebon maken verjaardag! Geld in een envelop is te saai, een parfum te standaard en een knuffelbeer niet zo gepast bij een oudere dame. Laat daarom een waardebon maken verjaardag!

waardebon verjaardagEen waardebon kunt u natuurlijk zelf knutselen. Dit is erg origineel, maar er gaat zo wel veel tijd in zitten. En niet iedereen heeft tegenwoordig nog die tijd om te knippen en te plakken. Daarom kunt u nu ook online een waardebon maken verjaardag! U kunt zelf bepalen wat er op de waardebon komt te staan en de websites maken een mooi ontwerp voor u (bijvoorbeeld met slingers en balonnen).

Doordat u zelf het lettertype, de bon achtergrond en de tekst mag bedenken blijft het een persoonlijk cadeau. Denk hierbij aan een waardebon voor een diner, een waardebon voor de sauna of een waardebon voor een pretpark. Wie wil dat nou niet krijgen voor zijn verjaardag?! Naast waardebon maken verjaardag kunt u natuurlijk voor elke andere gelegenheid een waardebon laten maken.