Sjabloon waardebon

Heeft u een cadeau nodig maar geen idee wat u moet kopen? Een waardebon is origineel en praktisch. Het leuke is bovendien dat u met een sjabloon waardebon de waardebon geheel zelf kunt ontwerpen. Op deze manier kunt u uw cadeau extra origineel maken en aanpassen aan de stijl van de ontvanger. U kunt variëren met kleuren en plaatjes toevoegen. Voor uw kleine nichtje kunt u met behulp van de sjabloon waardebon bijvoorbeeld een geheel roze cadeaubon met Barbies maken en voor uw neefje een bon met stoere voetballers. Heb je een liefhebber van thee in de familie kan je met één van de leuke foto’s van Janneke Thee een mooie thee-waardebon maken. Jouw creativiteit is de enige limiet!

waardebon sjabloonAls u klaar bent met het ontwerpen van uw sjabloon waardebon dan kunt u hem met behulp van een printer eenvoudig thuis uitprinten. Hierbij is het leuk om bij het afdrukken gebruik te maken van glanzend fotopapier, zodat de cadeaubon een luxere uitstraling krijgt. Als de bon is uitgeprint kunt u hem eventueel op stevig gekleurd karton plakken en om het geheel af te maken kunt u de bon in een mooi papiertje wikkelen en er een lint om strikken en dan is uw cadeau klaar. Zonder uw huis te verlaten kunt u met behulp van sjabloon waardebon een leuk cadeau maken, want degene met het origineelste cadeau; dat bent u!

Op de website van Microsoft kan je hier heel wat leuke Word-templates vinden die als sjabloon kunnen dienen voor jouw waardebon!