Waardebon maken in word

Een waardebon maken in word kan vrij eenvoudig worden gedaan. In Microsoft word zijn al sjablonen te vinden voor cadeaubonnen. Deze kunnen aangepast worden naar uw wensen.

Op deze manier is een waardebon maken in word vrij gemakkelijk. Wilt u toch iets anders?

tegoedbon zelf maken in wordU kunt er dan voor kiezen om een afbeelding in te voegen. En hier bij wijze van spreke over heen te schrijven. U kunt dan het gewenste lettertype uitkiezen en eventueel de kleur van de tekst veranderen.

Het gemakkelijke van een waardebon maken in word is dat wanneer u klaar bent, er vervolgens onder afdrukvoorbeeld gekeken kan worden.

Hier kunt u een voorbeeld zien van uw waardebon maken in word. Misschien vindt u de waardebon toch iets te groot, of misschien wel iets te klein? Geen nood, u kunt u waardebon gemakkelijk aanpassen. Met een waardebon maken in word kan er zo vaak als u wilt worden gecontroleerd door middel van afdrukvoorbeeld of de waardebon aan uw eisen vol doet.

Wanneer u dan toch echt helemaal tevreden bent met uw waardebon, klikt u gemakkelijk op print. U zou kunnen uitproberen om met fotopapier te printen, dit kan een mooier resultaat geven. Het is ook een leuk idee om uw waardebon te lamineren, dit geeft het een luxer uiterlijk.

Via deze pagina op de website van Microsoft vind je alleszins heel wat leuke sjablonen om mee aan de slag te gaan!