Waardebon zelf maken

Natuurlijk wordt een waardebon zelf maken veel meer gewaardeerd dan een waardebon die is gekocht in de winkel.

Het leuke van een waardebon zelf maken is dat u zelf kunt bepalen wat u met de waardebon aanbied.

Er zijn zoveel verschillende dingen te bedenken die u kunt aanbieden. U kunt er voor kiezen om dit u geld te laten kosten maar u kunt natuurlijk ook een waardebon zelf maken waar in u aanbied om één avond op de kinderen van de ontvanger te passen. Dit kost u verder niets. Of wat denkt u van een keer koken bij de ontvanger thuis of een paar keer de hond uitlaten van de ontvanger. Wie weet zal u hier ook nog veel plezier van ontvangen.

Waardebon zelf maken

Als u kiest voor een waardebon zelf maken en u wilt of heeft wel geld te besteden voor een cadeau, dan kunt u ook uit ontzettend veel dingen kiezen.

U kunt het zo origineel maken als u zelf wilt. U kunt de ontvanger uitnodigen voor een weekendje weg, of wat dacht u van een paar uur vliegles? U kunt natuurlijk ook de ontvanger mee uit eten nemen, of twee uurtjes naar de sauna etc.

Op die manier kunt u uw waardebon zo origineel maken als u zelf maar wilt. De ontvanger zal het sowieso al leuk vinden omdat u de waardebon zelf heeft gemaakt. Kies voor een waardebon zelf maken en de ontvanger zal dit zeer waarderen.