Waardebon zelf maken

Natuurlijk wordt een waardebon zelf maken veel meer gewaardeerd dan een waardebon die is gekocht in de winkel.

Het leuke van een waardebon zelf maken is dat u zelf kunt bepalen wat u met de waardebon aanbied.

zelf cadeaubon makenEr zijn zoveel verschillende dingen te bedenken die u kunt aanbieden. U kunt er voor kiezen om dit u geld te laten kosten maar u kunt natuurlijk ook een waardebon zelf maken waar in u aanbied om één avond op de kinderen van de ontvanger te passen. Dit kost u verder niets. Of wat denkt u van een keer koken bij de ontvanger thuis of een paar keer de hond uitlaten van de ontvanger. Wie weet zal u hier ook nog veel plezier van ontvangen.

Als u kiest voor een waardebon zelf maken en u wilt of heeft wel geld te besteden voor een cadeau, dan kunt u ook uit ontzettend veel dingen kiezen.

U kunt het zo origineel maken als u zelf wilt. U kunt de ontvanger uitnodigen voor een weekendje weg, of wat dacht u van een paar uur vliegles? U kunt natuurlijk ook de ontvanger mee uit eten nemen, of twee uurtjes naar de sauna etc. Ikzelf maakte recent nog een leuke waardebon voor vijf gratis zelfgemaakte smoothies voor een collega: een groot succes!

Op die manier kunt u uw waardebon zo origineel maken als u zelf maar wilt. De ontvanger zal het sowieso al leuk vinden omdat u de waardebon zelf heeft gemaakt. Kies voor een waardebon zelf maken en de ontvanger zal dit zeer waarderen.