Zelf tegoedbon maken

Zelf tegoedbon maken is een leuk cadeau om te geven.

Wel is hier wat creativiteit nodig om iets te maken. Neem als voorbeeld een bon te maken, een Welnessbon, om een heerlijke behandeling te ondergaan. Voor wie wil je een zelf tegoedbon maken.

zelf tegoedbon makenEen zelf tegoedbon maken voor een vriendin.

Schrijf bijvoorbeeld op de kaart, bedankt dat je al zo lang mijn vriendin bent. En voor deze bijzondere gelegenheid bied ik jouw deze bon aan om samen naar een Welnessbad te gaan. We kunnen dan heerlijk relaxen en samen genieten van het warme water.

Hoe een zelf tegoedbon maken

Zorg voor een goede achtgrond op de bon, de kleur van water bijvoorbeeld, met een warmte bron er in vermeld. Wat er allemaal in een Welnessbad te doen is, zodat jullie samen een keuze kunnen maken van, wat zullen we doen? Op internet zijn zeker leuke voorbeelden te vinden. Als je in het bezit bent van een computer, dan zijn er tal van ideeën. Op een website als Unsplash of Pexels kan je heel wat leuke foto’s vinden van een heerlijke massage, een sauna of een lekkere stoomcabine. Deze bon moet er goed uitzien, het is toch leuk als je vriendin kan zien dat er aandacht aan besteed is. Koop een mooie enveloppe, en als de bon klaar is, doe je de bon in de enveloppe.

Succes er mee!