Waardebon ontwerpen

Elke feestelijke gelegenheid vraag je je weer af welk cadeau je nu weer zult geven. Zelf een waardebon ontwerpen is de oplossing! Hiermee geef je een cadeau met een eigen twist en toch kan de ontvanger iets naar eigen smaak kiezen. Op deze manier kun je voor elke gelegenheid een waardebon ontwerpen.

Je kunt heel gemakkelijk via internet je persoonlijke waardebon ontwerpen. Vaak kun je verschillende waardebonontwerpen, al dan niet beperkt, bewaren om er later mee verder te gaan. Op internet zijn diverse sites te vinden welke je ondersteunen in het maken van een waardebon. Op de websites helpen ze je o.a. met het kiezen van een achtergrond, tekstkleur en ook vind je er tips en trucs. Zo is het bijvoorbeeld leuk om op de bon te zetten waar deze verzilverd kan worden, door wie het aangeboden wordt en de gelegenheid (verjaardag, huwelijk, etc.)

waardebon zelf knutselen

Natuurlijk hoef je niet perse je waardebon via internet te maken. Ook kun je er één knutselen om er een nog persoonlijkere tint aan te geven. Zo ben je met een stuk karton en een foto van waar de waardebon in geleverd kan worden snel klaar. Kortom een cadeau die zowel de gever als de ontvanger veel plezier bezorgt.

Wil je wat leuke inspiratie? Ik vind deze graag in op “designblogs” waar duidelijk aan de hele look & feel is gewerkt. Ik surf voor inspiratie graag naar Huis & Interieur of Eye on Design. Altijd leuk!