De Nationale Bioscoopbon: wat zijn de grootste voordelen?

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeautje? Of wil je met kerstmis graag iets aan je dierbaren geven? Kies voor het leukste cadeau in het donker! Met De Nationale Bioscoopbon kan je bioscoopkaartjes aanschaffen, waarbij het tegoed in delen kan worden uitgegeven. Belangrijk om te weten is dat je het saldo op de bon niet kunt gebruiken om drinken of snacks mee te kopen. Maar wat maakt De Nationale Bioscoopbon nu tot zo’n leuk cadeau? Hieronder zetten we de grootste voordelen op een rij.

bioscoop1. Fysieke én digitale cadeaukaart

Op de website van De Nationale Bioscoopbon kun je tot wel 10.000 fysieke cadeaukaarten bestellen. Als je liever de digitale versie koopt, dan kun je maximaal 100 e-vouchers bestellen. Ben je vergeten een cadeautje voor iemand te kopen? Bij bestelling van de e-voucher ontvang je de digitale cadeaubon binnen vijf minuten in je mail. De fysieke cadeaubon wordt vandaag nog verzonden, mits je je bestelling vóór 14:00 hebt geplaatst. Houd er dan wel rekening mee dat de bezorgtijd soms langer kan duren, bijvoorbeeld rond kersttijd.

2. Bepaal zelf het saldo

Afhankelijk van het bedrag dat je wilt uitgeven, kun je een saldo kiezen om op de bon te zetten. Je kunt kiezen uit waarden tussen 5 euro en 150 euro, daar kun je dus alle kanten mee uit!

3. Personaliseer je cadeau

Of je nu een digitale of fysieke bioscoopbon bestelt, je kunt via de website van De Nationale Bioscoopbon beide varianten personaliseren. Schrijf bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap voor de ontvanger of creëer een korte videoboodschap met je mobiel, camera of webcam. Superleuk toch?

4. Voor lange tijd geldig

Na activatie kun je de kaart direct gebruiken en is deze nog 5 jaar geldig. Ruim voldoende tijd dus om eens naar de bioscoop te gaan. Als je de kaart zelf nog moet activeren, dan ontvang je als het goed is een mail met instructies. Wil je je saldo en uiterste geldigheidsdatum checken, dan kun je dat hier doen.

Popcorn Bioscoopbon

5. In te leveren bij alle bioscopen

Het fijne van De Nationale Bioscoopbon is dat deze cadeaukaart door alle bioscopen en bijna alle filmtheaters in Nederland wordt geaccepteerd. Via de bioscoopzoeker kun je checken of je de bon bij een bioscoop bij jou in de buurt kunt inleveren. Staat er een bioscoop niet tussen? Kijk dan op de website van desbetreffende bioscoop of ze wellicht toch De Nationale Bioscoopbon accepteren. Wil je het coronaproof? Overweeg dan een bon voor één van de bekende streamingservices zoals Netflix of Disney+.

6. Het leukste cadeau (in het donker)

Wil je graag een cadeau geven dat mooi verpakt is? Als je een De Nationale Bioscoopbon aanschaft, dan kun je kiezen uit verschillende verpakkingen. Voor een chocoladeliefhebber is bijvoorbeeld de luxe verpakking met M&M’s of Tony’s een uitstekende keuze. Denk erom dat deze verpakkingen ongeveer 5-7 euro extra kosten. Houd je het liever simpel? De standaardverpakking is uiteraard gratis (je betaalt alleen de cadeaukaart), voor een filmblik hoef je slechts 1,98 euro bij te leggen.

Ook leuk: laat de fysieke cadeaubon eerst bij jou thuis bezorgen en pak het zelf leuk in. Stop er bijvoorbeeld een zak popcorn en schepsnoep bij en je hebt een leuk cadeaupakketje.